Kråksparkar och historisk mark

publicerat i Allmänt;
Nja, jag vet inte jag...
Det här jagandet efter en flydd ungdom, kampen för att hålla sig ung så länge som möjligt...är inte det ganska sjukt? 
Jag menar att bli äldre, det är ju en normal process och allt är ju inte negativt...

Jag har aldrig känt sån frihetskänsla som nu. Jag ska inte "bli" något längre. Jag är Jag. Full med erfarenhet och vishet. Även om ingen vill ta del av min lärdom så bär jag den stolt ändå. 

Självklart är jag öppen för nya kunskaper. Vetgirigheten är lika stark fortfarande. Även om det där med inlärning går "lite" trögare nu. ;-)

Hittade två nya kråksparkar när jag tittade i spegeln i morse. Istället för att bli förskräckt så tänkte jag: "jag måste ha skrattat mycket i mina dar"...:-D Naturligtvis borde jag ha använt en bättre hudkräm...eller? En dyrare kanske? Suck...när ska det bli "modernt" att åldras naturligt? Förresten så såg jag att gurka är bra mot smårynkor...alltså inte äta...;-) Hm...du milde tid, vilka krav som ställs på kvinnor i alla åldrar! 

"Det är ditt inre som räknas." "Skönhet kommer inifrån". Det är visserligen sant, men det vill skönhetsindustrin inte att du tror på..."Du duger inte som du är!" Är deras motto. 
(null)

Igår var "mitt" vackra Gävle med på "Allt för Sverige". Just den del av staden där jag bor och arbetar. Den gamla hamnen. Det var härifrån de allra första Amerikaemigranterna reste. Många av dem av religiösa skäl. T ex "Erikjansare". De som tillhörde predikanten Erik Janssons religiösa sekt. I Amerika startade Erik Jansson den kända kolonin Bishop Hill. Karisma, måste han haft, Erik, med tanke på hur många kvinnor som följde honom. Men han var ingen god make, det framkom tydligt i programmet igår. 

Det känns kul att bo och arbeta på historisk mark. <3
(null)

(null)
Bilder från 2015

1 oktober: 
Internationella barndagen. Påminnelse om barns rättigheter. Och kampen för barns rättigheter. 

Ikväll är det Barncancergalan på kanal 5. En gala med både sorg, hopp och humor. 

Oktober är Down Syndrom månad. Jag antar att det snart är dags att "rocka sockor" igen :-)

För övrigt konstaterar jag att de nya (har jag inte läst dem förut?) rönen om fibromyalgi låter intressanta och troliga. Inflammationer i hjärna och nervsystem...

Till sist: 
(null)
Till Dig! 
❤️

Taggar: #kråksparkar#historiskmark#utvandrare#dudugersomduär#internationellabarndagen;

Kommentera inlägget här :