Ålder, inte bara en siffra

publicerat i Allmänt;
(null)

Ja, jag fyller år igen. Firar i lugn och ro i mitt torp. Vad har jag fyllt mina år med? Kärlek, rädsla, sorg, skratt, vänskap, äktenskap, moderskap, jobb, kreativitet, resor, engagemang, andlighet...förutom sjukdomar och trauman så har mitt liv varit bra. Jag är tacksam för mycket men också besviken på mycket. Det är väl så livet är? 

(null)
Jag följde en väns råd och börjar nu läsa serien "Släkten" från början. Bok 9 av 10 (1300-talet) är utläst (väldigt bra). Nu bok 1. 900-hundratalet. Spännande att fokusera på kvinnors historia :-) 

Bokat om tandläkartiden. Den här depressionen och fibromyalgiskovet verkar ta tid. Måste hushålla med krafterna. Men till frissan på fredag det räknar jag med att klara. 

"Be crazy"...javisst, det tänker jag fortsätta vara. ;-)

Klockan 16.54 är det supermåne idag. Moder måne är då närmare jorden än nägonsin i år. Upplevs då som både större och ljusare. 

Idag dog modeikonen Karl Lagerfeld. Han blev 85 år. RIP.

När man kommer upp i min ålder hör det till att ursäkta sig med att "ålder är ju ändå bara en siffra"...;-) Men så är det ju inte. Det är ju erfarenhet, klokskap, vishet, frihet, mognad och en väldig massa krämpor :-D...

Tack för att Du ville vara här och läsa! 

Tacksamhet
❤️

Kommentera inlägget här :