Fenomen

publicerat i Allmänt;
(null)
Jag vet att bilden visar på optiska fenomen som bildas när man tar bilder rakt mot solen med en i-phone. Men det är ändå väldigt vackert, eller hur? 

Jag såg på Mandelmanns igår. Hur de i somras tacklade problemet med torkan och vattenbristen. Uppfinningsrikedomen är stor men allt gick naturligtvis inte att fixa. Det var "nödår" som de sa. Det som kändes gott var hur de tog sig lediga stunder tillsammans ibland. Återhämtning. En stund vid en vacker utsiktsplats mot havet. En god matsäck. En liten pick-nick helt enkelt. Ro för kropp och själ. Lutade mot varandra satt de där. Så kärleksfullt och okomplicerat. Och nödvändigt.

Jag har mina dagar här i torpet nu. Ute i skogen. Det är ett måste för min återhämtning. För kropp och själ. Ofta är jag ensam. Då trummar jag. Tonar och låter min egen kraftsång höras. Det är läkande för mig. Jag prövar mig fram. Släpper krav och måsten. Känner min egen kraft som finns där även om kropp och själ är trasiga. 

(null)
Det är en vacker dag. Temperaturen har stigit från -20 till -7. 

Det är samernas nationaldag idag. Grattis! <3
(null)
Samernas flagga:
Grönt symboliserar växter/natur, blått symboliserar vattnet som är ett livselixir, rött symboliserar elden, värme och kärlek. Gult symboliserar solen. Den har samefärgerna röd, grön, gul och blå som kommer från den traditionella samiska dräkten, kolten. Flaggananvänds i hela Sameland och av alla samer. Källa: Wikipedia

Till sist:
(null)

Kärleksljus
❤️

Kommentera inlägget här :