Krispigt vackert

publicerat i Allmänt;
(null)
Ljuset


Jag vet att jag missade blodmånen denna gång. Men efter helgens starka transformation sover jag djupt och gott ända fram på förmiddagen. Väl medveten om att jag är priviligerad som kan göra så. Och dessutom: jag är värd det. För första gången i mitt liv känner och inser jag att "jag är värd det". 
Jag gjorde ett bra arbete i helgen, en fantastisk inre resa och jag inser att jag är en stark och modig själ. Tacksamheten till de som var med mig är väldigt stor. Och till min make som såg till att jag både kom dit och hem. <3 <3 <3
(null)
Ljuset


Sverige har en ny regering. Jag scrollar mig igenom listan på ministrar men vet att bara ett fåtal namn kommer att fastna i mitt minne. ;-) Ser på bilderna. Fastnar för den nya kulturministern. Hon har en för ministrar ovanlig frisyr. Och eftersom hon är kvinna så måste ju motståndare angripa hennes utseende...suck...väx upp och agera vuxet, tack!! 
(null)
Ljuset
(null)


Det är visst Kramens Dag idag. Har sett ovanligt lite om det på Fb i år. Kanske har många likt mig tröttnat på att lägga ut "kramar" eftersom man får så många kommentarer likt "men så löjligt, kramas ska man väl göra alla dagar"....suck...

(null)
Krispigt vacker kram i naturen
(null)

Det är kallt och galet vackert ute. Ser inte framemot snöfall och mulet väder som utlovats till i morgon...men idag gläds jag över skönheten. 
(null)

Kram
❤️

Taggar: #krispigtvackert#ljuset#frostrosor#kramar#nyregering;

Kommentera inlägget här :