Dimma och domherrar

publicerat i Allmänt;
(null)
Från gårdagskvällen. Det har sin skönhet.
(null)

Tänk dig en värld utan Trump...
Tänk dig en värld med kvinnofrid...
Tänk dig en värld med rättvis ekonomisk fördelning
Tänk dig en värld där allas lika värde är en självklarhet
Tänk dig en värld där alla vördade och vårdade moder jord...

Utopi? Ja, eftersom alltför många människor väljer egoismen. Och maktbehov. Tyvärr. Men man får drömma och önska. Och kämpa för. Om man vill och orkar. Tack och lov så finns det människor som vill och orkar. 
Jag har ingen lösning på världsproblemen. Har du? Men en sak tycker jag är väldigt tydlig: världen behöver fredliga ledare, politiska såväl som andliga. 

Min depression blossar upp från och till. Den ligger där och lurar. Jag märker den som starkast i det faktum att jag inte orkar känna riktig glädje, inte känna in sommaren med alla mina sinnen som jag alltid gjort förr. Inte kan njuta. Det är som om lagret av sorg, besvikelse och smärta ligger i vägen. Sån är min depression...Det som hände i höstas och som rev upp såren och trauman förstörde sååå mycket. Jag har inte ork att aktivt läka, jag hoppas att jag läker där inom mig, i min själ, ändå. Självläkning. På ett djupare plan.
Blev nog lite "flummig" där men jag skriver bara precis hur det känns och är för mig. Kanske finns någon som förstår, känner lika. Eller liknande. 
Det stöd jag har är fantastiskt. Jag är väldigt tacksam för det. <3

(null)
Vi är bortskämda med att ha besök av ett flertal vackra domherrar varje dag. Året om. De dricker ur Pavvos "stora vattenskål";-) Balder når ännu inte upp till den. Vilket gör honom lite frustrerad eftersom han vill göra allt som "storebror" gör...<3
(null)
<3

Jag är väl medveten om att okänsliga människor kallar oss "deppiga" för egoister och överkänsliga...har hört det så många gånger...Ingenting kan vara mer fel. 

NAMASTE
❤️

Taggar: #dimma#skönhet#utopi#depression#domherrar;

Kommentera inlägget här :