Änglakudde

publicerat i Allmänt;
(null)
Visst är den vacker, min änglakudde. Efter en målning av Cecilia Rosenmåne. <3

Tack och lov kunde maken ta sig hem lite tidigare från jobbet idag och hjälpa mig i tillvaron. Då jag fått feber och halsont utöver fibromyalgiskovet. 
En kort liten promenad ned till ängen lyckades jag dock orka med. Första gången med Balder i koppel. Gick riktigt bra. Han såg väldigt stolt ut där han gick bredvid Pavvo. Ska bli intressant att se sen hur det blir att gå utan att Pavvo är med. Troligen lite mer protester då. 
Pavvo är ett under av tålamod men han säger ifrån när valpen går över vissa gränser. Då käftar Balder tillbaka. ;-) 

Jag gillar verkligen prinsessan Märtha Louise. Först "Änglaskolan", nu samarbetar hon med en shaman, som hon dessutom är kär i. De har hittat varandra de två, tvillingsjälarna. Hon är modig som vågar följa sin andliga livsväg i offentlighetens ljus. <3

Det är så vackert nu ute med den skira grönskan, violerna, gullvivorna och häggen som blommar och doftar så gott. Hoppas snarast må bättre så att jag kan njuta ordentligt. Och fota. :-)

Ver inte om du läsare minns att jag tidigare skrev om kampen för att rädda ett mycket gammalt och stort äppelträd i Gävle? Där det stod skulle byggas radhus och trots protester så fälldes trädet. Nu har det gått ett och ett halvt år och området är inhägnat och där finns bara en grund...det verkar inte bli några hus....bedrövligt! 

Orkade ut på vår äng nu för att fota blommor. Så här gick det:
(null)
:-D Det här är dagens Balderbild...;-) 

Var rädd om Dig! 

NAMASTE 
❤️

Taggar: #änglakudde#änglaprinsessa#äppelträdet;

Kommentera inlägget här :