Säreget och trolskt

publicerat i Allmänt;
(null)


Jag sitter på en varm sten i solen i ett fantastiskt raukområde. Alldeles vid havet. Ett lugn sprider sig inom mig. I själ och kropp. En stund. 
Asunden heter detta säregna område. Vi virrade omkring lite innan vi hittade hit. ;-) 
Skönt väder idag. Många fåglar här. Bl a häger och ejder. 

(null)

(null)

(null)

Hit skulle jag gärna återvända. Dock var det inte så bilvänlig väg hit. 
Men det skulle bli värre...
(null)

Men, tar söndagen från början. Denna sköna idag startade vi längs promenaden (Kärleksstigen) nedanför Galgbacken här i Visby. Mängder av år sedan vi gick här senast. Visste att här fanns en Trojaborg. Och den hittade vi.  (null)
En grotta ska det finnas också. Den bara anade vi. Men naturen här är vidunderligt vacker. Så många vackra träd och marken full av murgröna och vitsippor bl a. 
(null)
Lärkträden

Dit vi inte hittade i förrgår...det hittade vi idag... ingen skyltning...på en skogsväg som bara var smått framkomlig: Kungens sal...
(null)

(null)
Ett raukområde i skogen. Ett magiskt och trolskt ställe...
(null)

(null)

(null)
Trollskog :-) i naturreservatet. 

Det blev den sista längre bilturen på ön för denna gång. Vi har verkligen varit ute på äventyr. :-) Sett och upplevt så mycket vackert och intressant. Som alltid här på denna fantastiska ö. 

Vi avslutade gårdagen hos goda vänner. Så mysigt. Det blev sent och det var det värt. Vi ses alltför sällan. Och en överraskning mötte oss. En väldigt stor och gosig golden retriever. Våra vänner var hundvakt. :-) 
(null)

Rapporterna om vår valp tyder alltmer på att det kommer att bli "rabalder med Balder"...;-) I de lugnaste vattnen...Kommer nog behöva att ha "ögon i nacken"...;-) 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #säreget#trolskt#trojaborg#ögoninacken;

Kommentera inlägget här :