Vinnare och soffliggare

publicerat i Allmänt;
Kalla mig gärna soffliggare för jag låg på soffan hela dagen och jag röstade inte. Men jag hade kunnat göra nästan vad som helst för att kunna gå och rösta. Men sjukdomen tog över med feber och värk. Det finns omständigheter man inte rår över....
(null)


Huruvida partierna är vinnare eller inte beror på ur vilken synvinkel man ser det. Men hur som så kan jag inte låta bli att gilla mp som verkligen kan fira och festa. Självklart är det inte lätt för liberalerna..Tråkigt men jag tror att de överlag behöver bli tydligare med vad de vill. Det bästa, enligt mig, är att de högerextrema inte var fullt så starka som befarats. Och att det finns en grön våg som växer. 

En grön våg behövs i klimatkrisens tid. Jag blir väldigt upprörd när en del partier pratar om fler kärnkraftsverk...speciellt när jag läser att vildsvinen här i trakten innehåller för höga halter cesium...följd av Tjernobylolyckan 1986...
(null)
Delar av vår egen äng <3

De tydligaste vinnarna igår kväll var: Finland! I hockey alltså. Ett lag fullt med VM-debutanter och totalt nederlagstippat slog det ena laget fullt med världsstjärnor efter det andra bl a Sverige! Snacka om bragd! Så kul! Med hjärta och sisu och tillsammans! Grattis Finland! 

Och Grattis i efterskott till alla mammor! 
(null)

(null)

Jag längtar efter värme nu. Delar av dagarna kan vara skapligt varma men så plötsligt börjar det blåsa kallt. Kanske borde jag som Balder, lägga mig och rulla runt i gräset? Ha ha...nej, det tar emot. Balder och jag har just nu en "prövningens tid"...han testar mig...;-) 

(null)
"Maskrosbalder" :-D

Nu har han visst somnat igen Balder. Då väntar jag med dammsugningen...;-)

Kärleksljus
❤️

Taggar: #soffliggare#vinnare#grönvåg#prövningenstid;

Kommentera inlägget här :