Minnenas album

publicerat i Allmänt;
Gamla album plockade jag fram i helgen och vi, jag, maken och svärmor frossade i foton från sjuttiotalet och framåt. Så kul! Minnen. Människor. Kläder. Frisyrer. Heminredning. Händelser. Fester.Resor. Vardag. Djur. Natur. Stadsliv. 
Nostalgi. Men vi håller det på lagom nivå. Inte så många suckar om "bättre förr" utan desto mer skratt. Och saknad av de människor och djur som lämnat oss. 

Det är ju egentligen inte så viktigt om saker och ting hände -73 eller -74, ändå är det ju just detta man hakar upp sig på ;-) Årtalen. Bra med fotoalbum med text. Jag har varit bra på det där med att klistra in och skriva. Förr alltså.;-) 

När vi bara pratar minnen blir vi ibland oense om vissa saker. Fotoalbumen är fulla av "bevis"...Oftast har vi fel alla tre. ;-)

(null)
En bild från -77. Jag och min älskade cocker spaniel Lakka. Hon var gammal där och dog några veckor senare. Snällare hund får man leta efter. Helt underbar. <3

Nu har svärmor åkt hem till sig. Det har varit en kul och mysig helg. Tyvärr var vädret dåligt men det är ju ofta så i november. 
Igår kväll hade vi en fin tv-kväll. Med bl a ett väldigt bra avsnitt av "Så mycket bättre". Tokigt, roligt och sorgligt. Och en del bra sångtolkningar. 
Maken lagade till en god stek samtidigt som det var hockey på tv...män kan visst göra två saker samtidigt! :-)

(null)
:-)

Nu är det bara en vecka kvar till första advent...:-) 

Tillönskar Dig en riktigt bra vecka! 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #minnenasalbum#svärmorpåbesök;

Kommentera inlägget här :