Jag är vaken och jorden är rund

publicerat i Allmänt;
(null)
Idag är himlen klarblå :-)

Människan är som hon är. Även när något väldigt jobbigt drabbar en hel värld så väljer många att inte tro på de vetenskapliga bevisen angående orsak och verkan. Nej, det måste finnas en syndabock. Något "annat", något som vill oss illa, en ond makt. 
Det är nog lätt att fastna i konspirationsteorier om man är mer än naturligt skeptisk. 

Just nu är jag väldigt trött på att höra att jag " måste vakna"...Jag är vaken och jag är skeptisk men jag tror inte att jorden är platt eller att Hillery Clinton är en ödla...Jag vägrar lägga skulden på utomjordingar eller på någon mänsklig maktelit. Jag tänker inte lägga ner min tid och energi på att misstänka att det finns något eller några som vill mig och större delen av mänskligheten något ont. Det förtär min själ och min tillit till livet. 

Vi människor är själva ansvariga för det samhälle vi skapat. Vi är medskapare. Behovet av makt och att skada andra kommer inifrån oss själva. Liksom motsatsen. Vi väljer. 

Den tekniska utvecklingen är på gott och ont. Jag vill koncentrera mig på det goda. Kan inte tillräckligt om 5G för att uttala mig om risker. Däremot är jag emot att man opererar in chip under huden, det känns inte bra, vi får inte bli maskiner. 

Vaccin eller inte vaccin? Vi behöver inte ta något avgörande nu. Vi tar det när det finns ett vaccin mot corona. Tycker jag. 

Just nu är verkligheten som den är. Igår dog en sjuksköterska i covid-19. Hon hade vårdat coronapatienter. Räddat liv. Hon hann inte ens fylla 40 år...
Så snälla, kan vi sluta låtsas nu. Det här är ingen illusion eller något massmedia hittat på. Eller konspiration. Det här är på liv och död. 
Stanna hemma! Håll avstånd! Tvätta händerna! 
Gå en sväng i naturen, fika på en balkong, träna hemma, ring en vän...

Och jag tänker fortsätta att beundra molnen på himlen utan att misstänka chemtrails...

(null)
Jag missade att det var earth day igår. Så kära moder Jord, älskade hem...jag ärar dig. Och jag tycker att det är bra att det finns en dag att särskilt uppmärksamma den miljöförstörelse vi sysslar med, vi människor. Faktum är att den märks väldigt tydligt nu i samband med coronan. 
———————-

Var snäll mot dig själv, unna dig något gott. Du är Värdefull! <3
Jorden är rund och Hillevi Clinton är en människa av kött och blod. :-)

Tillit
❤️


Taggar: #vaken#konspirationsteorier#ödlor#jordenärrund#earthday;

Kommentera inlägget här :