Nu eller aldrig

publicerat i Allmänt;
(null)
Dagens mirakel är för oss i torpet att de stockrosorna som är kvar har knoppar i år. Vi satte stockrosor för flera år sedan, dock på en för skuggig plats. De har blommat alla år utom förra året. Nu finns två kvar som verkar ha växtkraft och livsvilja. :-)

Du har väl hört talas om eller läst om Guiseppe Paterno, 96 år, Italiens äldsta student, som nu fått sitt examensbevis. Bäst i klassen. Han skrev alla sina uppsatser på en klassisk skrivmaskin. Guiseppe är före detta järnvägsarbetare, som alltid älskat böcker men inte haft möjlighet att studera. "Nu eller aldrig", tänkte han och har sen 2017 studerat filosofi och historia på universitetet i Palermo. 
Jag blir så imponerad över den hjärnan. Att lära nytt vid den åldern. Själv har min utbrända hjärna inte klarat av att lära nytt och att minnas det inlärda, de senaste åren. Och jag har en lång bit kvar till 90-årsåldern...

Men man får väl ta till sig det där med att "det är aldrig försent"! :-)

(null)
Monarki eller ej, jag tror att de flesta gillar Victorias tal och ärliga engagemang. 

(null)
Grönt är skönt. Undrar vilken färg blommorna kommer att ha. Det brukar variera. 

Vare sig du är fortsatt ledig(pensionär, sjukskriven, arbetslös...) eller börjar jobba i morgon så önskar jag Dig en fin vecka. 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #detäraldrigförsent#nuelleraldrig#stockrosor#victoriastal;

Kommentera inlägget här :