Viss oro

publicerat i Allmänt;

Visst känns det lite overkligt att se norra Italiens städer tomma på folk...spöklikt. Och för många italienare en ekonomisk katastrof. Undrar hur länge detta virus ska härja omkring...Hela Italien är nu satt i karantän...overkligt...

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, säger att det är försent för Italien, de kan inte hindra smittspridningen i landet. Och angående Sverige säger hon att det enda vi kan göra är att lyssna på myndigheterna och låta bli att resa (om det inte är absolut nödvändigt). 
Det här är en helt ny situation för oss.... vi är vana vid vår frihet...tänker jag. Och jag tänker på alla som sparat till drömresan...enligt Agnes Wold är det ingen idé att planera in en resa till sommaren eller hösten heller...?
Nåja, vi får väl se vad som händer...

Ser nu på nyheterna att risken för smittspridning i vårt land nu är mycket hög. 

En del människor får panik, andra ropar ut att nu är domedagen här medan andra tar det lugnt. Vi reagerar så olika men viss oro bär nog alla inom sig. Hur ska det bli? 

Såg du supermånen igår kväll? Jag såg lite av den då det var mulet när jag blev påmind av maken att det var fullmåne. Jag brukar ju hålla reda på månvarven :-)

Del 2 av "Blattarna som byggde Sverige" sändes igår. Rent spontant kände jag: det här programmet borde vara obligatoriskt för alla svenskar att se...Alla borde ta del av denna kunskap. 

(null)

Var rädd om Dig! 
Kärleksljus
❤️

Taggar: #visscoronaoro#italien#sverige#supermåne;

Kommentera inlägget här :