Måndag

publicerat i Allmänt;
(null)
Som små solar lyser de i fjolårsgräset :-) 

Måndag 19 april 2021

Först och främst: en sportslig lättnad. Favoritlaget klarar sig kvar i SHL. <3 Men det var med nöd och näppe. Tycker synd om laget som förlorade Att förlora sin plats i SHL , kan innebära att man blir borta därifrån i flera år, kanske aldrig kommer tillbaka. Eller så är man snart tillbaka igen. Sporten är ibland grym...och ibland härlig.... Det var mycket känslor som kom fram hos spelare och ledare  efter matchen. När en spelare från vinnande laget gråter av medkänsla för förlorarna, då känns det fint. Inte så macho kanske, men det är man ju så trött på. :-)

(null)Det vackra vita. Blommans mönster...:-)

Jag fortsätter att lyssna på "Kristi bruds slav". Ibland är det bara för hemskt. Fruktansvärt hemskt. Att detta skett i verkligheten. Men jag kan inte sluta lyssna för jag vill ju veta hur hon som kallas Jossan kunde ta sig ut ur sekten. Att hon överhuvudtaget lever och orkar berätta är något av ett mirakel. 

Hur har din måndag varit? Bra, hoppas jag. Här skiner solen och det är varmt. Gäller att ta till vara vårdagarna, på torsdag kommer snö igen...april...det är april...

(null)Lite tankar om livet :-)

Var inte rädd! 

Var rädd om Dig! 


Solsken

❤️

Taggar: #måndag#hockey#vinst#förlorare#intemacho#kaninteslutalyssna;

Kommentera inlägget här :