Det glittrar!

publicerat i Allmänt;

Fredag 12 februari. Gammelhunden och jag tar en promenad på gården. Han skulle lugnt orka med en längre promenad, det är min kropp som säger ifrån. Soligt, kallt och gudomligt vackert är det. Idag också! Vilken vinter! :-)
(null)

Och det glittrar! 
(null)

(null)


Plötsligt händer det! Efter 48 år (!) har en svensk tagit VM- guld på skridsko!!! Nils Van Der Poel! Så heter han! Vi lär få höra mer om honom. :-) Hade du hört hans namn förut? Inte jag, jag blev totalt överraskad. Har inte sett en skridskotävling sen Tomas Gustafsons dagar :-)

(null)
"Nämen hallå där, inte får man tjuvstarta alla hjärtans dag!? Får man inte...???  Snälla, bara en...;-)

(null)
Perfektion :-)

Jag tittade på en av filmerna från stormningen av Kapitolium 6 januari. Det räckte med den för att förstå lite mer om hur våldsam den var och den skräck som personalen kände...fruktansvärt...
Att Trump inte ser ut att bli berörd är väl ingen förvånad över? En vän till mig liknade Trump vid en sektledare. Man kan ju inte annat än hålla med. 

(null)
Nästan lite känsla av vår idag :-)

Planer för helgen? Jag har inga speciella. Kanske att man skulle försöka sig på några steg i Jerusalema Dance? Varför inte? Har du testat? Den bjuder upp till glädje! :-)

Önskar Dig en finfin helg! 

Glitter och Hopp!
❤️

Taggar: #glitter#vårkänsla#isdroppar#gammelhunden#perfektion#jerusalemadance#skridsko#vmguld;

Kommentera inlägget här :