Gammalt i nutid

publicerat i Allmänt;
(null)
Den där nyansen...wow! <3

Det är bra att man har möjligheten att googla. Men...ibland blir man bara ännu mer förvirrad och frågande...;-) Som när jag googlade på "rosor som nickar"...ehum...varmt eller kallt vatten? Fanns hur många olika tips som helst. Jag har ju alltid haft varmt vatten till rosor förut men efter att Karl Fredrik, han i  Skåne, sagt att rosor ska ha kallt vatten så prövar jag det...med olika resultat...och nu vet jag inte vad jag ska tro....;-) Man får testa sig fram...:-)

(null)
Skönhet <3

Det är bokreornas tid nu. Tänker på hur det var förr när lokaltidningarna visade bilder på de långa köerna vid öppningsdags vid bokhandlarna...Numera är det mest bokrea digitalt som gäller. Men det går ju inte upp mot känslan av att gå in i en riktig bokhandel...:-) 
Och nu kände jag mig plötsligt så där väldigt gammal igen :-) 

(null)

På tal om "gammal". När man uppnått en viss ålder, som maken gjort, får man plötsligt post som man inte visste fanns! ;-) Igår fick maken en tidning som heter "Kvällsstunden". En "veckotidning för hela Sverige". Religiöst och politiskt obunden. I dagstidningsformat. 
Den hade nog åkt direkt i pappersinsamlingen om det inte var för att jag nyfiket började bläddra i den.
(null)

Korsord, sudoku, brev från läsarna, serier, historier, recept, noveller, följetonger, kontaktannonser..."Kille 71 år", "Kvinna söker man" osv....
"Som förr i tiden", tänker jag...hm...men det är ju nutid...Jag slungas från min digitala värld in i något som faktiskt finns nu också. Och det är väl bra att det finns! Alla sitter inte framför dataskärmar! (Eller bakom?)
Men det som verkligen fångade mitt intresse var reportagen. Bl a ett bra uppslag om konspirationsteorierna. Mycket bra och faktaspäckat. 
Ett utdrag:

(null)
Ur Kvällstunden nr 7. Skrämmande och främmande...tur att man har sitt sunda förnuft kvar! :-) 

Nej, det blir ingen prenumeration på tidningen, men trevlig bekantskap :-)

Håll i, håll ut! 
Lev väl! 

Kärlek och Omtanke
❤️

Taggar: #rosorsomnickar#kännermiggammal#bokhandlare#bokrea#tidning#kontaktannonser;

Kommentera inlägget här :