Ranunkel

publicerat i Allmänt;
(null)
Skönhet <3 Den kom till mig igår. I en bukett full av ranunklar. Naturen är konstnären till denna skapelse. 

Så mysigt med besök igår. Yngste sonen med flickvän. Vi höll oss på avstånd, så gott det går i en liten stuga. Jag börjar alltmer längta efter att träffa "folk".  Om vädret fortsätter så här, värmegrader och regn, kan vi snart få lättare att träffas utomhus. Men, vi måste nog genom mars månad först. Mars är en lurig månad. Men om våren kommer tidigt är jag bara tacksam. :-)

Just nu är det "slaskprognoser" som gäller. Och naturligtvis är det synd om vårvintern kommer nu när sportloven går igång. För alla de barn och ungdomar som gillar vintersport. Andra sidan av myntet är: kommer smittan öka när fjällresenärerna kommer hem? 

Denna corona, vi vet inte om vi gör rätt eller fel...men många "experter" finns det...

(null)
Fascinerande blommor. Läste att de tillhör samma släkte som smörblommor. 

De braskande rubrikerna handlar mest om pandemin förstås. Det är knappt jag orkar ögna igenom dem. Alla dessa olika mutationer. Och olika vacciner. Och olika följdsjukdomar....det är ju som en mardröm man bara vill vakna upp ur! 
Man får dra sitt strå till stacken, göra det "lilla man kan"....det lilla kan ibland vara det stora....<3

*********
(null)
Lite humor från Wisti denna grå söndag. 

Plötsligt händer det...plötsligt finns både låten och artisten där...tack Tusse för det!!!! Jag har varken hört eller sett mycket av Mellon, men igår kväll....wow Tusse! <3
Så tycker jag ;-)

(null)

Dagens citat, har jag "stulit"  från en klok tjej i min stora familj:

"Det sägs att tiden läker alla sår, men jag vet att det inte stämmer. För såren som är skapta av frågor utan att ha blivit besvarade läker aldrig".  
<3

Igenkänning där! Och jag känner också att när man gjort allt man måste, allt man borde, allt man skulle och ändå inte får någon positiv respons...då är det en stor sorg. Som man kanske får lära sig att leva med. 

Ny vecka stundar. Var aktsam om Dig! Önskar Dig allt gott! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #naturensskapelse#ranunkel#skönhet#sportlov#slaskprognoser;

Kommentera inlägget här :