Svaret

publicerat i Allmänt;
Onsdag 28 juli 2021

Svaret på bildgåtan:
(null)
En squash!  :-)

Dagens Positiva: 
Popstjärnan Pink stöttar norska damlaget i beachhandboll. Hon är villig att betala bötessumman som laget måste betala för att de spelade en EM-match i shorts istället för bikinitrosor…
——————-

Vi har hittat Kubbspelet! När man slutar leta och jag ändå inte kan låta bli att kolla i förrådet under trappan. "Nej, där fanns det inte", sa en bergsäker make….hm…jag såg det direkt…;-) Vill inte generalisera men det där med att kvinnor är bättre på att leta…det stämmer här i alla fall…men inte riktigt alla gånger :-) 

—————-
Glamping, nytt ord för dig? Nytt ord för mig. :-). Camping i lyxförpackning. Lyxtälta. Alltså att istället för att ta in på ett hotellrum bor man i ett redan uppsatt tält, i naturen, med alla sorts bekvämligheter. Låter helt underbart tycker jag :-) Har du testat? 

—————-
(null)
Naturlig konst. Naturens konstverk. :-)

Vi väntar besök till kvällen och några dagar framöver. :-) En hel familj. 
Undrar nu hur vädret blir….prognoserna ändrar sig hela tiden och är inte lika heller…mycket regn eller inget regn alls???

Och så kom varningen. Om stora regnmängder. Eventuellt…
"Jag går ut en sväng med Balder innan regnet", säger maken. Svängen blev längre än vad som var tänkt. Det börjar regna…make och hund får springa hem…Själv står jag på förstukvisten och bara njuter av regnet. Efter första skuren kommer nästa….
Sen är allt bara mulet och stilla….

Önskar Dig allt gott, där Du är!
Tack för att du tittade in här. <3

Hoppfullheter
♥️

Taggar: #svaret#squash#regn#glamping#naturenskonstverk#hittat#kubb;

Kommentera inlägget här :