Åren går och kommer

publicerat i Allmänt;
(null)
<3

Åren går...och de kommer
Tiden går...och den kommer

Det är mycket man måste "hålla på med" under jordelivet. Man ska drömma om framtiden, gräva i det förflutna och leva helt i nuet....??? Allt för att förstå vem man egentligen är och bli "sitt bästa jag"...??? Men stressa inte, det är farligt...och efter kursen i självförverkligande kommer du att förstå att du "duger precis som du är"....???

Budskapen från omvärlden är förvirrande. Överallt finns tipsen och råden från "experter" som vill ha betalt för att tala om för dig hur du ska leva ditt liv och vem du egentligen är. Det där som du egentligen är den enda som vet. Du är inte "fel". 

(null)

Min tro är att vi nutidsmänniskor har en förmåga att problematisera.( Kanske för att vi "tid"?)  Det är liksom något "fel" på oss om vi inte är i ständig rörelse, ständigt aktiverar oss. Men vi har olika energi. Den långsamma energin passar inte alltid in i det stressade samhället med sina krav på ständig "perfektion"och "utveckling". 

Pandemin har fått många av oss att tvingas stanna upp lite, tänka om, lösa nya problem. Många har mått väldigt psykiskt dåligt, andra har hittat ett nytt sätt att leva. Och så den där märkliga insikten att även om mycket satts på paus så rullar ändå tiden på...den går och den kommer...

Självklart ska man söka hjälp om man mår dåligt! Men det är inte Dig det är fel på, det är det sjuka samhället som är fel. Det finns utbildade människor inom vården som kan hjälpa. Ibland kanske det bara behövs en förstående, lyssnande vän. Sök hjälp för det som inte känns bra inom dig. 
(Ett "råd" från mig ;-) 
(null)
"Jag ligger nästan ute" :-)

Lördag 12 juni 2021
Kom ihåg att Du är värdefull för att Du är Du! Visst är det fantastiskt! :-)
(null)
Nu blommar underbara midsommarblomstren! 

Kärlek
❤️

Taggar: #årengår#årenkommer#ålderdomen#tiden#kravfrånomvärlden#perfektion#rörelse#energi;

Kommentera inlägget här :