Sann och ärlig

publicerat i Allmänt;
(null)

:-)

Vintern...ja, den är tillbaka här i skogen. Snöfall och kallt. Vare sig man "tror på den eller inte" ;-)

(null)
Mars månad...lika lurig som april månad...

Att vara sann och att vara ärlig. För mig handlar det inte bara om att ha "goda eller mindre goda sidor", det har alla vi människor. Nej, det handlar om att inte bara snacka om medmänsklighet utan att också vara medmänsklig. De många som är medmänskliga, sanna och ärliga snackar inte så mycket om det. De Är.
Och de som utger sig för att vilja hjälpa och läka människor och sen går ut i olaglig demonstration och utsätter andra för smitta...nej, jag har inte ord för oärligheten. Vansinnet. 

(null)
Tulpaner är vackra även in i sitt "slutskede". :-)

Vill ta upp en sak till som känns aktuell och viktig: 
Det finns så många fördomar om psykisk hälsa. Ett av dem framgår tydligt när journalister skriver om reaktionen på intervjun med Harry och Meghan. Att inte rika människor kan må dåligt psykiskt...En del kan visserligen ha lättare att få hjälp men Meghan satt instängd i ett slott...

Så mycket fördolt som kom upp i den intervjun! Var paret sanna och ärliga? Det är upp till var och en att tro eller inte tro. Själv tror jag på deras ord. 
Kanske bryr du dig inte om intervjun. Det är helt okey :-) Men psykisk ohälsa är något alla borde prata om och lära sig mer om. 

Våren kommer att göra comeback. Tills dess: tålamooood! Igen och igen och igen....

Varma hälsningar 
❤️
Taggar: #vintern#våren#demonstrationen#sannochärlig#tålamod;

Kommentera inlägget här :