Vårvinterängel

publicerat i Allmänt;
Torsdag 16 februari 2023

Försöker samla tankarna och skriva lite. Hjärnan är "vissen" idag. Liksom kroppen i övrigt. Det är bara tänderna som inte värker. Tack för det! :-)

Är tacksam för att en som står mig nära äntligen får komma hem från sjukhuset efter att ha fått svåra komplikationer efter en "ofarlig" galloperation… En ung människa, en kämpe…må nu läkning fortsätta! <3

(null)
Hon ville komma fram nu, min vårvinterängel. Full av ljus, energi och hopp! Jag tror vi behöver henne nu! <3 Jag minns inte vilket år jag målade henne, det kan ha varit 2015. 

Sverige ska få en ny flaggdag, läste jag nyss. 
Dagen för valet till Europaparlamentet ska den svenska flaggan numer hissas. Gäller fr o m juni 2024. Jaha? Lite oväntat..eller? 

Gula och orangea  vädervarningar över delar av västkusten och Skåne. Det är stormen Otto som kommer på besök. 

(null)
Stilla vatten vid havsbandet häromdagen. :-)

Drömmer du konstiga drömmar? Mardrömmar? Minns du dina drömmar? Jag minns sällan i detalj, det är mest oftast en känsla bara som blir kvar. Mot morgonkvisten drömde jag något märkligt. Jag drömde att en vän, en barnmorska och syster till min frissa, tog tag i mitt hår och sa: "men nu är ditt hår så tunt att nu kan t o m jag klippa dig"…. :-D Åldersnoja? Nja, knappast, jag brukar inte oroa mig över mitt tjocka hår. :-) Mardröm? Nja..,:-) Fast visst var det skönt att vakna och inse att min kalufs var intakt…fniss…

Var rädd om Dig! <3

Vårvinterängel
♥️

Taggar: #vårvinterängel#komplikationer#läkandet#drömmar;

Kommentera inlägget här :