Glad och stolt

publicerat i Allmänt;
Augustinatten är mörk. Ute hörs "någon" låta: "baov"..ungefär...jag googlar på "fågelläten i natten" och lyssnar mig igenom ljudupptagningar. Mer eller mindre tydliga men blir inte klokare av det...en uggla av något slag men vilken?

Mörkret lägger sig som ett täcke över mig. Natten är kallare än förut. Sov! 

33 år sedan...nu en vuxen man...vad glad och stolt jag är över min äldste son!
(Lika stolt över den yngre) Åren som gått flyter liksom ihop, precis som det ska vara. Det jobbiga och det roliga har samma värde, för de tillhör livet. Misstag är lärdomar och utveckling. Glädjen är en skattkista vi kan ösa ur. Skratt och tårar. Och det bästa av allt är att det fortsätter! Nu som vänner. Vuxna vänner med ömsesidig respekt. 

Respekt ja...och att ett nej är ett nej...det gäller tydligen inte SCB...jag har frånsagt mig att delta i en undersökning...tror ni de respekterar det? Nej! De fortsätter ringa och söka mig. Och nu ska de återkomma om tre månader...vilka översittarfasoner""Självklart är det frivilligt" stod det i papperna de skickade ut..."fast vi kommer att förfölja dig tills du ger upp", borde det stå också...;-)

Eftermiddag:
På hemväg från huvudstaden. Varit på födelsedagsfirande. Lunch och fika, väldigt gott och som alltid trevligt umgänge. Många glada skratt. Och nu har vi barnbarnet med oss. 
(null)
Sällan jag plåtar mat men det här var inte bara gott, det var fint att se på också :-)

Varmt och blåsigt. Men den här värmeböljan sjunger visst på sista versen nu...eller? Hur som, det blåser storm på västkusten. Stormen som har fått namnet Johanne. Ställer till med en hel del elände enligt media. 

Var rädd om dig och så önskar jag dig en fin helg!

Kärleksljus
❤️

Taggar: #läteinatten#gladochstolt#födelsedag#respekt#ettnejärettnej#barnbarn;

Kommentera inlägget här :