Allt lever upp igen

publicerat i Allmänt;
Söndag 17 april 2022
Påskdagen
Så vann ljuset över mörkret. 
Så vann livet över döden. 
Uppståndelse. 
Pånyttfödelse

(null)
Klassiskt påskkort. Jenny Nyström. :-)


(null)
Ännu ett litet presentkort med Solrosor. Till Ukrainas ära. När ska ljuset segra i Ukraina? Så mycket våld, lidande, död….


(null)
"Titt-ut-Jesus" tror jag konstnären kallar denna. Jag gillar den. :-)  Konstnär: Mats Hermansson 
Vare sig man tror på Jesus eller inte tror jag man kan ta till sig av Jesu ord i Bibeln. Om kärleken till våra medmänniskor. Omsorgen. Fred och frid. Kärleksbudskapen. 
Att förstå Jesu lidande och död är svårare. Jag har svårt med det. Krånglar väl till det för mig själv antar jag. Men det får vara så. :-)
Att tro är att tro. Ingen tro utan tvivel. Och kanske tillit till det man inte kan förstå? Eller, jag vet inte. Helt enkelt så. (Nu krånglade jag till det igen! ;-)

Men, det är lätt att tro på ljusets seger över mörkret. Det är bara att gå ut i den härliga våren. Och njuta av pånyttfödelsen <3 Allt lever upp igen! 

(null)
Påskkort. Visst är det vackert! 

Nu har vi varit på långpromenad i solvärmen. Fantastiskt skön vårdag.  Träffat många trevliga grannar. Pratat och skrattat. Det gör så gott i själen. Vi fick höra om tjädertuppar, mården, ekorrungar mm. Livet här i skogen. :-)Den enda man inte ville höra talas om var huggormen…huggormar tillhör också våren men när man har hund måste man vara på sin vakt….

(null)
Björkar mot blå vårhimmel. Underbart! 

Vårtecken: Pärlemorfjäril, Sorgmantel och Citronfjäril. 
Och när vi kom hem från promenaden trippade vår vän Sädesärlan här på gården. Lycka!!!!

Glad Påsk!
♥️







Taggar: #alltleveruppigen#uppståndelse#tro#gladpåsk#jesus#vårtecken#fjärilar#sädesärlan#ljusetvannövermörkret;

Kommentera inlägget här :