”Pillekvitt” :-)

publicerat i Allmänt;
Onsdag 27 april 2022

Igår slog pollenallergin till. Svårt att vara ute när ögonen rinner hela tiden. Men jag fick desto mer gjort inomhus. Rensade medicinskåpet bland annat. Kassen som ska lämnas in till apoteket blev ganska full…nu har man överblick när man låser upp skåpet och det som behövs fyllas på är uppskrivet för beställning. :-) Känns bra. Klappar mig själv på axeln. ;-) "Bra gjort!" bara måste man få säga till sig själv ibland…eller?
 


(null)
Solros Pastiche. Till Ukrainas ära. (Ur Vi i Villa) <3


(null)
Vad ser du? Jag ser ett djurhuvud, möjligen ett lamm. Som röker cigarr. :-D Nej, jag har inte blivit knasig, jag vet att det är en  gren på gamla äppelträdet som jag fotat. :-) Men med fantasi så…. :-)

Mäns våld mot kvinnor. Et stort och djupt allvarligt problem. Förr var kvinnan mannens ägodel. Det var väldigt längesen….ändå…en kvinna säger nej till ett frieri, då våldtar mannen henne och kastar ner henne i ett gruvhål…Det är ett under att hon överlevde…En makaber berättelse ur verkligheten. Dessvärre. 2022. :-(
——————-

"Pillekvitt" :-) Vem sa det? Jo, Leif GW Persson sa det. "Hon kan inte ett  pillekvitt om vapen", sa han om Ebba Busch. 

———————-

Idag gick det bättre att promenera. Inga rinnande ögon. Men det är kallt. Nordlig vind. Träffade "bästa grannarna". Längesen sist. Mysigt. <3 Och Balder fick en lekstund med deras gamla labbe. :-)
De hade vitsippor på sin gård. Här på vår gård lyser sipporna med sin frånvaro. Längtar efter dem.  Har något att se framemot. :-)

(null)
I love them…

Dagens ord får bli "pilllekvitt" helt enkelt. :-)

Ta hand om Dig!
Gå varsamt på vår jord, dela kärleksfulla ord. <3

Kärlek
♥️

Taggar: #pillekvitt#fantasi#bästagrannarna#solros#pollenallergi#våld#vitsippor#längtan;

Kommentera inlägget här :