Låt Hoppet födas

publicerat i Allmänt;
Söndag 16 januari 2022

Det är orostider.I balansen mellan öst och väst. Det är inget som det så kallade "mainstreammedia" hittar på. Vi behöver inte gripas av panik, men vi måste få prata om det. Det är längesen Sverige känts hotat. Svensk militär utökas på Gotland, älskade ö och drönare flyger över våra kärnkraftverk. 

Så märkligt att se stridsvagnar på Visbys gator..

Om smittkurvan och antal sjuka fortsätter stiga så snabbt som nu, är det risk att samhällsviktiga verksamheter påverkas av den höga sjukfrånvaron. 

I USA härjar Trump igen. Och hans anhängare jublar över hans lögner… 

Varför skriver jag om detta? För att fakta och verklighet är viktigt för mig. Det är i verkligheten lösningarna finns. Inte i lögnerna och desinformationen. Eller tron på att det finns en komplott (konspiration) som vill skada människor och att det är de som egentligen styr. Att skapa rädsla och misstankar via lögner är ju förkastligt när verkligheten är nog så skrämmande. De verkliga problemen och oron är det vi tillsammans måste försöka möta och lösa. För det är väl fred vi alla vill ha? 

(null)

Stilla en stund

Som vattnet

Oro blir till ro

Bruset saktar ner

Tystnad

Som vattnet

Klarare sinne

Klarare tankar

Som vattnet


Just nu

Just här

En stund

Låt Hoppet födas

♥️

(null)



Och så något annat. Direkt ur verkligheten men "lite overkligt"…:-) Det har börjat "spöka" lite hos oss igen. Det gillar vi. Saker som absolut inte borde kunna ramla ner från sina platser, har ändå gjort det….:-) "Någon" eller "några" vill göra sig påminda. Kanske. :-)
——————
(null)
"Fredsduvor"?


Var inte rädd! 
Var rädd om Dig!
Våga Hoppas!

Tillsammans är vi starka <3

Hoppfullheter
♥️

Taggar: #låthoppetfödas#balansen#orostider#verkligheten#lögnen#freden#varinterädd;

Kommentera inlägget här :