VILA UNDER EN ÄNGLAVINGE

publicerat i

Inget smakar så gott som en kopp varm choklad och en kanelbulle när man varit på vinterpromenad! Ute skiner den efterlängtade solen. Det är -9 grader, det gnistrar i den vita snön och det knastrar i isen på kanalen. Vinter.
Inne är det Vår! Solen skiner på de vackra tulpanerna...

Tjugondag Knut, ska det sista av julen ut, för nu är den tiden definitivt slut...:)
Här hos mig gäller regeln: "Först upp - sist ner". Dvs att Adventsstjärnorna och elljusstaken fått vara kvar till i dag. Men ljusslingorna på balkongen får sitta uppe ett tag till. Maken och jag tror att vi hittat den perfekta förvaringsplatsen för slingan nu...;)) För säkerhets skull har jag meddelat sonen också. Han har förhoppningsvis bättre minne ;)

Bland alla sorgliga och otäcka nyheter som strömmar emot oss i media hittade jag en väldigt spännande. Den vetenskapliga upptäckten av "det största som finns". Astronomer har hittat bevis för en gigantisk ansamling galaxer - en så kallad kvasargrupp. Inte ens forskarna förstår hur stor den är. Det här omkullkastar den kosmologiska principen om att universum ser likadan ut varhelst man befinner sig! Det kan också komma att ändra vår uppfattning om hur Big Bang uppstod...!!! Källa: Aftonbladet
Jag älskar såna här nyheter! Hur spännande som helst! :)

Jag verkar ha kommit in i en "målarperiod". Jag behövde bara antyda att jag behövde nya pannåer så åkte maken och köpte. Han gillar att se mig "skapa". Ser det som ett tecken på att jag mår bra. <3

Några inlägg tillbaka skrev jag några ord, några meningar som jag fick till mig under en meditation. En av meningarna inspirerade mig till en liten målning. Mina tankar kring den är:
"När allt omkring en bara snurrar på i allt snabbare takt och det känns allt svårare att ha kontakt med sin egen grund, kan det vara skönt att tänka tanken: Vila under en änglavinge..."

Kommentera inlägget här :