Pionröd

publicerat i Allmänt;
Söndag 30 juni 2024

Tack Juni för i år. 
Nu går vi in i juli. 
Det blev åska och åskregn i fredags. Och strömavbrott. När det blir strömlöst i torpet då fungerar inte pumpen. Så inget vatten då alltså.  För att kunna ladda mobiler och få i oss mat blev det en "utflykt" till stan. Strömmen var tillbaka innan vi hann tillbaka. 
Igår var det fortfarande ganska varmt men oj, vad det blåste! 

Nu är det ovädersvarningar över delar av Sverige. Här är vi precis i utkanten ..

(null)
Blöt pelargon :-) (null)
Röd pion. "Pionröd" ;-)

De är röda och de är vita. Danmarks fotbollslandslag (herrar). Igår var fotbolls-EM en mardröm för dem. Först glädje över ett mål…som dömdes bort. Strax därefter fick Tyskland en straffspark och gjorde mål…vann sen med 2-0. I första halvlek blev det ett avbrott pga av åskoväder. Ja, och så hade Tyskland tidigt också ett bortdömt mål…snacka om händelserik match! Sport är grymt ibland…
Men… det är ju lite av: "den som sig i leken ger.." 
Undrar när vi nästa gång får se ett svenskt landslag i EM eller VM? Herrar alltså. Tur att vi har damerna! :-)
—————-
Läser att ännu en av förintelseöverlevarna är död. 100 år gammal. Ännu en röst har tystnat. Ännu en röst som delade med sig av sanningen. Ännu en röst som varnade för det som nu sker. "Aldrig igen!" Vädjan… lyssnar vi???
——————
(null)
<3

En glad överraskning dök upp idag. Vi trodde att vår fina Klematis var helt död. Men, det är en envis rackare. Plötsligt fanns där en stängel…den blommar alltid sent så det kan nog bli lite blomning även i år. 
(null)
Växtkraft. Livsvilja. <3

 Tillönskar Dig en riktigt fin och bra vecka. Väderprognosen är inte så hoppfull men prognoser kan förändras. Efter regn kommer solsken. :-) Tillönskar Dig också all den kraft och energi som Du behöver i ditt liv. <3

Andetag 
Meditationsbild utan ord:

(null)

♥️




Taggar: #meditationsbild#pionröd#fotboll#vädjan#livskraft;

Kommentera inlägget här :