Symbolhandling

publicerat i Allmänt;
Måndag 17 juni 2024
Solen gick upp 03.18 och hon går ner 22.29

(null)
En fin gammal kakburk :-)

Jo men visst, blev det lite fotboll på tv igår ändå. För mig i bakgrunden, för maken mer aktivt. Danmark - Slovenien oavgjort. Synd Danmark!

De ljusa sommarnätterna är underbara. Tycker  jag. Och det fortsätter även efter torsdagens sommarsolstånd. För det handlar bara om sekunder. I början. :-)


(null)
Jag har en. En P———-asjal. Köpt i Betlehem 1976. Butiksinnehavaren, en trevlig, äldre, man, ville först inte sälja till mig eftersom jag inte var en man. "Till min pappa" ljög jag. Då fick jag. Sen använde jag den under några år. Det var ju lite "trendigt", iallafall på politiska vänstersidan. Själv tvekade jag inte att ha den till min blå manchesterkappa från H&M. Den är lite sliten. Och den har legat nerpackad länge. Men nu kände jag att jag ville ha den framme. I solidaritet med P———-a. Barnen, de oskyldiga barnen…Nej, det hjälper inte dem. Det är bara en symbolisk handling. 
——————————

(null)
Lycka! Den första mogna jordgubben. Den första smakar alltid godast! :-) 

"I både Norge och Danmarks DCA-avtal med USA finns det inskrivet att länderna inte accepterar förhandslagring av kärnvapen på sina respektive territorium.  I Sveriges avtal med USA finns inget förbehåll mot kärnvapen"( Från Svenska Freds)
I morgon ska riksdagen rösta om USA:s militärmakt ska få slå sig ner på 17 svenska militärbaser…
Vad tycker du? Mig skrämmer det! :-(

(null)
Grannens nyponbuske. Nyponrosor. :-)

Gå varligt på Din livsväg! Unna Dig något du gillar. <3


Andetag 
Dagens meditationsbild och ord:

(null)

♥️







Taggar: #meditationsbild#symbolhandling#kakburk#fotboll#kärnvapen#förstajordgubben;

Kommentera inlägget här :