En helande cocktail ;-)

publicerat i Allmänt;

Novemberhimmel. Det blev en dag som inte alls var bara grå. Solen kom fram och lyste upp tillvaron. Ett speciellt novemberljus. :-) Och jag vaknade efter min sovmorgon och kände mig lite piggare än jag gjort på länge. Både till kropp och själ. Jag sände en tacksamhetstanke till två kära vänner som sänt mig healing på distans och en annan kär vän som ringde igår kväll. Och till alla som tänker på mig, min omtänksamme make och till min medicin. Tack <3 Tillsammans blev detta en helande cocktail :-) Jag vet att detta inte är över men just idag orkade jag gå ut på en längre promenad. Det bet i kinderna i vInden men jag var så där "barnsligt" lycklig över att benen bar mig, så jag brydde mig inte om kylan. ;-)

Har man bosatt sig nära havet får man finna sig i att det blåser. :-) Jag älskar mitt boende!

Solglitter på åns vatten. Vackert. "Drottning Silvia" stannar vid kajen, vilande inför turer till Limön nästa sommar.

Vackra rosor från maken idag. Tacksam. <3

Jag tar in omvärlden via media i små doser i taget. Lite måste man ju vara uppdaterad ;-) Eller "måste", jag vill! Språkbruket har ganska många problem med, tydligen. Hot, hat och sexism ploppar upp lite överallt. Sorgligt! Och skärpning!

"Varav hjärtat är fullt - det talar munnen" kan man visst läsa i Bibeln och ja, det stämmer nog...

Du vackra novemberhimmel :-)

Men nu har mörkret lagt sig, dags att tända ljus igen. :-)

Ser framemot kvällens "Så mycket bättre" med Lisa Ekdal. Att få höra sånger som hon gjort. Jag känner bara till "Vad vet inte du, vad vet inte jag, vi vet ingenting nu, vi vet inget idag..." :-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :