Torsdag hela dagen

publicerat i Allmänt;

Morgon i torpet

Dagens gladaste rubrik: "Forskare: Glass till frukost gör dig smart!" (Aftonbladet) Enligt forskare i Japan. :-) Jippiii!!! Hi hi...Jag kan inte låta bli att undra hur man överhuvudtaget kommer på idén om att forska om detta? ;-)
Nu väntar jag bara på en annan forskarrapport som hävdar motsatsen eller t o m att det är "farligt att äta glass till frukost"...;-)

Här behövs ingen forskning ;-))

Knastrigt vackert på marken :-)
Massor med talgoxar och så en domherre med sin vackra röda mage <3

Efter regnet i natt kom snön och sen solen, några timmar. Pyssel och vila för mig idag, jobbar i kväll. Make och hund har nu kommit tillbaka från stan. Med posten kom två efterlängtade böcker.

För mig som är intresserad av kvinnohistoria, både från forntid och nutid är de här böckerna guldskatter! <3 Vad hände i min uppväxtstad Härnösand under trolldomsprocessen 1674-1675? Och hur kommer det sig att en svensk tjej blir nazist?

Recensioner kommer senare. Det kommer nog att ta en tid att läsa dessa. Men jag vill redan nu tipsa om dem :-)

I kväll tittar maken på TV. På något som börjar med i och slutar med y ;-) Hunden lär sova. Jag ska jobba och börja läsa någon av böckerna :-)
I morgon är det sista dagen för penicillinkuren. Hur mår jag då? Jo, jag har mer energi och det stora utslaget runt knät är borta. :-) Meen... ledsmärtor...:( Hoppas det också går över!

Ljus och kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :