Utmaningar i egen takt

publicerat i Allmänt;
Elden sprakar och värmer. Det blev kyligt mot eftermiddagen. Ytterdörren stängdes och det var dags att tända i öppna spisen. Det är höst. 

(null)
Hundarna sover gott i värmen från öppna spisen. Pavvo använder Balder som huvudkudde. ;-)

Tänk att delar av Värmland fick snö igår. Liiite väl tidigt...

Ett par vänner kom förbi vår gård idag. Fick en pratstund. Så länge sen sist. Det kändes gott i själen efteråt. :-) 

Jag utmanade mig själv tidigare i somras med att testa en "grej". Det gav skapligt resultat. Nu har jag gett mig själv ännu en utmaning. Och trots värk så börjar den också så smått fungera. :-)
Att ge sig själv utmaningar i sin egen takt tror jag fungerar bättre än när någon annan utmanar en. Mindre press och stress. Hur som så funkar det bättre för mig i alla fall. 
(null)
;-)


"– Det här priset är till alla orädda ungdomar som slåss för sin framtid, en framtid som de borde kunna ta för givet. Men som det ser ut nu, inte kan."
Sa Greta Thunberg när hon tog emot Amnestys pris "Ambassador of conscience award" i Washington D.C.

Jag gick idag ur en Fb-grupp som varit intressant men som spårar ur när "Greta-motståndare" får ta plats och spy sin galla. Om de hade någon form av fakta eller argument som håller så kunde jag stå ut men lögner, hat och hot, blir jag bara ledsen över. Inte gruppens skapares fel och jag har själv inte kommenterat. Ingen idé. Så jag gick ur, "tyst och försynt" ;-) Har nog med det märkliga "antigreta" som härjar i grupper och flödet. 

(null)
<3

Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord
❤️

Taggar: #utmaningarimintakt#greta#pris#tidigsnö#brasa;

Kommentera inlägget här :